ΠΡΟΦΙΛ

Ονομάζομαι Ηρώ Παπαδοπούλου και γεννήθηκα στην Πάτρα το 1989. 

Εργάζομαι ως σύμβουλος ψυχικής υγείας με ιδιωτικό γραφείο που εδρεύει στην Πάτρα και καθημερινά καθοδηγώ ανθρώπους στο να διαχειριστούν τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους, αλλά και ψυχικά τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Πραγματοποιώ συνεδρίες διαδικτυακά, μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφωνικά. 

Επίσης, έχω σπουδάσει κλασικό χορό και είμαι πιστοποιημένη δασκάλα μπαλέτου από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου. 

Η προσωπική μου διαδρομή στην αυτογνωσία ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς από την παιδική ηλικία με ταλαιπωρούσε το άγχος, η θλίψη και άλλα αρνητικά συναισθήματα.
Μέσα από διάφορες πρακτικές, όπως γνωσιακή προσέγγιση, EFT, μέθοδο Sedona, EMDR, non duality, διαλογισμό, κ.ά., γνώρισα τους μηχανισμούς και τα εργαλεία που απελευθερώνουν από την ψυχική δυσφορία.

Σκοπός μου είναι η καθοδήγηση του συνομιλητή μου στην κατανόηση του εαυτού του και των αιτιών που συντελούν στη ψυχική του δυσφορία, η αποτελεσματική διαχείριση των δυσάρεστων συναισθημάτων και του στρες, η επίτευξη των προσωπικών στόχων, αλλά και η συμφιλίωση με όσα δεν είναι στον έλεγχό του.