ΠΡΟΦΙΛ


Ονομάζομαι Ηρώ Παπαδοπούλου και γεννήθηκα στην Πάτρα. Έχω σπουδάσει κλασικό χορό και είμαι πιστοποιημένη δασκάλα μπαλέτου από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου.

Η διαδρομή μου στην αυτογνωσία ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς από την παιδική ηλικία θυμάμαι να με ταλαιπωρεί το άγχος και γενικευμένα αρνητικά συναισθήματα.

Μέσα από διάφορες πρακτικές (γνωσιακή προσέγγιση, EFT, μέθοδο Sedona, EMDR, non duality, διαλογισμό, κ.ά.), προχωρώντας όλο και πιο βαθιά, γνώρισα τους μηχανισμούς που συντελούν στην ανθρώπινη ψυχική δυσφορία.

Με την αδιάλειπτη διερεύνηση πολλών ετών, η διαδρομή αυτή προσέφερε πέρα από τη γνώση, τα εργαλεία που στοχεύουν στη βιωματική εμπέδωση αυτής της γνώσης. 

Τα σημαντικότερα συμπεράσματα αυτής της πορείας που μπορούν εν δυνάμει να αξιοποιηθούν από τον καθένα, παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο και στο διαθέσιμο e-Book.

Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες ανάλογου ενδιαφέροντος. Έτσι, μου έχει δοθεί η ευκαιρία να συνομιλώ με ανθρώπους που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις προσεγγίσεις αυτές.

Εύχομαι να βρείτε το περιεχόμενο βοηθητικό.

Καλή περιήγηση!